بهترین شغل های اینترنتی در ایران
بهترین شغل های اینترنتی در ایران
به دلیل شرایط کنونی جهان، با افزایش نرخ بیکاری افراد در کشور ها روبه رو هستیم. افراد جویای کار روزبه روز در جوامع افزایش پیدا می کنند و خواهان یک شغل خوب و با درآمد کافی هستند. همانطور که می دانید جهان با پیشرفت تکنولوژی همراه است. از این پیشرفت می توان به عنوان یک فرصت استثنایی استفاده کرد تا بتوان در کنار آن کسب درآمد کرد میتوان به شغل های اینترنتی اشاره کرد.
یکی از بهترین و کم هزینه ترین راه ها برای ایجاد یک فرصت تجاری خوب و زودبازده، خرید و فروش در بستر اینترنت است. کار در فضای مجازی نیازمند سرمایه هنگفتی نیست. می توان گفت آسانترین و زیباترین قسمت کسب و کار اینترنتی این است که شما هر زمان و هرکجا که باشید در حال کسب درآمد و پول درآوردن هستید. این بدان معناست که شما انتخاب میکنید در هرجایی و هر زمانی بتوانید کار کرده و ثروت اندوزی کنید.
شرکت در دوره های مدیریت و مهارتی، میتواند کمک کند تا شما کسب و کار خود را گسترش دهید. دورههای مدیریت کسب و کار اعم از دوره MBA و دوره DBA، باعث تقویت تواناییها و مهارت شما در حیطه شغلیتان میشود.
مزایای شغل اینترنتی
خوبی کسب و کار اینترنتی این است که در صورت شناخت بیشتر و خدمت گذاری بهتر، این قابلیت وجود دارد که ۲۴ ساعته به حسابتان پول واریز شود. شما بدون نگرانی در مورد آن یا صرف وقت زیاد بتوانید شغلی های دیگری را در کنار این تجارت را هدایت کنید.
1-شروع با حداقل سرمایه:
شما نیاز به سرمایه خیلی زیادی ندارید. یک مثال ساده که همیشه مطرح میکنم، مقایسه بین مغازه فیزیکی در سطح شهر با مغازه آنلاین است.
در مورد اول شما باید هزینه اجاره، آب، برق و گاز و … را متقبل شوید. اما در فروشگاه اینترنتی، هزینه شما فقط محدود به خرید هاست و دامنه و تمدید دورهای آنها خواهد بود.
2-مناسب برای همه افراد:
شغل های آنلاین برای همه افراد با هر رده سنی مناسب است. یک دانشجو میتواند مهارت های پردرآمد اینترنتی را یاد گرفته و در زمانهای بیکاری خود و به صورت پاره وقت انجام دهد.
انتخاب شغل دوم اینترنتی برای کارمندانی که به دنبال کسب درآمد برای تایم عصر وشب خود هستند هم جالب به نظر میرسد. شغل اینترنتی برای بانوان هم مناسب است، چون آنها میتوانند به راحتی در منزل به کسب درآمد بپردازند.
1)تولید محتوا:
تولید محتوا یکی از مراحل چرخه بازاریابی مبتنی بر محتوا است و روشی برای برقراری ارتباط دوطرفه و پایدار با مخاطب است. به طور کلی (نه همیشه) هدف تولید محتوا کسب درآمد مستقیم (از خود محتوا) یا غیر مستقیم (بازاریابی برای محصول یا خدمات) است.
برای تولید محتوا، به هیچ سرمایهای نیاز ندارید؛ تنها چیزی که برای شروع کار میخواهید:
-
داشتن مهارتهای نگارش و ویرایش
-
تسلط به زبان انگلیسی و ترجمه
-
آشنایی با تحقیق و جمعآوری مطالب
-
تخصص کافی در یک یا چند موضوع برای نوشتن
2)طراحی سایت:
با جایگیر شدن تکنولوژی در زندگی روزمره مردم و نیاز به استفاده مرتب از اپلیکیشنها و وبسایت های مختلف برای انجام کارها؛ داشتن وبسایت زیبا و جذاب به نیاز اولیه هر کسب و کاری تبدیل گشته است. درصورتیکه شما فردی آشنا به کدنویسی باشید میتوانید از این طریق درآمدهای بسیار بالایی را کسب کنید. اما حتی اگر کدنویسی نیز بلد نباشید باز هم میتوانید با استفاده از قالبهای آماده و به کمک برخی کدهای موجود در اینترنت سایتهای کاربردی طراحی کنید.
3)گرافیست:
تا وقتی که کسبوکارها به طراحی صفحات سایت، لوگو، پستها، استوریها و بنرهای تبلیغاتی، موشن گرافیک و… نیاز دارند، بیشک عنوان شغلی طراحی گرافیک یکی از پردرآمدترین کارها در لیست مشاغل اینترنتی است.
پس اگر دستی بر آتش هنر و طراحی دارید و نحوهٔ کارکردن با ابزارهای طراحی مثل فتوشاپ، کنوا و ایلاستریتور و… را بلدید، طراحی گرافیک میتواند یک شغل نان و آبدار برای شما باشد! در این شغل، نمونه کارهایتان جور معرفی شما و نشان دادن مهارتتان را به دوش می کشند. پس برای گرفتن پروژههای بیشتر و کسب درآمد بهتر، تا جایی که میتوانید نمونه کارهای قوی و دستچینشدهتان را شبکههای اجتماعی مثل لینکدین و اینستاگرام و سایتهای کاریابی مثل پونیشا به اشتراک بگذارید.
4)طراحی اپلیکیشن و بازی:
الان هرجایی که قدم بگذارید، افراد گوشی موبایل دستشان است و 80 درصد کارها را با گوشیشان انجام می دهند.
مثلاً خود شما وقتی به شهر دیگری سفر میکنید و جایی را بلد نیستید، اپلیکیشنهای مسیریاب مثل ویز، نشان و بلد سریع مشکل شما را حل میکنند. شما هم اگر مهارت برنامهنویسی یا ساخت اپلیکشن دارید میتوانید هوشمندانه عمل کنید و برای نیازهایی که مردم دارند، یک برنامه کاربردی بسازید.
همچنین میتوانید به فکر ساخت یک بازی باشید، بازیها همیشه طرفدارهای پر و پا قرصی دارند.
5)ادمین شبکه های اجتماعی:
امروزه اکثر کسب وکارها حتی آنهایی که سایت دارند؛ در شبکههای اجتماعی هم مشغول به کار هستند. اما به این دلیل که اکثر آنها زمان کافی برای مدیریت پیج خود ندارند؛ کار خود را به ادمینها میسپارند. شما به عنوان یک ادمین شبکههای اجتماعی، باید تولید محتوا انجام دهید، پست طراحی کنید، جواب کامنت و دایرکت بدهید و غیره.
اینستاگرام یک شبکه اجتماعی محبوب در بین مردم است و میتواند سود خوبی به کسبوکارها برساند. به همین جهت اگر در کار خود حرفهای شوید؛ درآمد خیلی خوبی به دست خواهید آورد.
6) سئو و بهینه سازی سایت:
نمایش سایت در نتایج اولیهی موتورهای جست و جو تاثیر مستقیمی در میزان بازدید و فروش سایت دارد. بسیاری از کارفرماها میخواهند فروش خود از سایت را بالا ببرند اما نمیدانند چطور باید این کار را انجام دهند. متخصصان سئو با استفاده از یک سری ابزار و انجام برخی کارها میتوانند تاثیر زیادی در دیده شدن سایت و افزایش فروش آن داشته باشند. این روزها تخصص سئو یکی از تخصصهایی است که با استفاده از آن بدون نیاز به سرمایه اولیه میتوان به درآمدهای بسیار عالی رسید و میتوان گفت یک ایده کسب و کار اینترنتی پولساز محسوب میشود.
7) ترجمه ، تایپ و ویراستاری:
تایپکردن به مهارت خاصی نیاز ندارد! کارفرما یک عکس، نسخهٔ دستنویس یا فایل صوتی را در اختیار شما قرار میدهد. شما با سرعت و دقت بالا، آن را در قالب ورد یا PDF تایپ میکنید و بهازای هر کلمه یا هر صفحه، مبلغ مشخصی دریافت میکنید.
از آنجایی که زبان انگلیسی یک زبان بینالمللی است؛ همیشه افرادی وجود دارند که به خدمات ترجمه نیاز داشته باشند.
کافی است که خودتان را در این کار حرفهای کرده و در ادامه در سایتهای فریلنسری ثبت نام کنید. اگر به خوبی خودتان را به عنوان مترجم معرفی کنید؛ مطمئن باشید که پروژههای زیادی با درآمدهای عالی در انتظار شما هستند.
8)دیجیتال مارکتر:
این شغل یکی از بهترین شغلهای چند سال آینده محسوب میشود که میتواند درآمد بالایی داشته باشد. کارشناس دیجیتال مارکتینگ سعی میکند بصورت آنلاین خدمات یا محصولات یک شرکت را بفروشد. برای این کار از ابزارهایی مانند ایمیل مارکتینگ، Google Ads، شبکههای اجتماعی و… کمک میگیرد. برای یادگیری این کار نیازمند کسب آموزشهای لازم و همچنین تجربه هستید. میتوانید با مدتی کار بصورت کارآموزی در کنار یک دیجیتال مارکتر باتجربه، فنون کار را بهتر نیاز بیاموزید.
9)بلاگر:
بلاگری یک شغل اینترنتی پردرآمد است؛ چون افراد زیادی پولهای فراوانی ازآن به دست آوردهاند. اینکه بلاگر چه چیزی شوید؛ بستگی به علایق خودتان دارد. برخی بلاگر لوازم آرایشی میشوند و بعضی دیگر نیز از زندگی روزمره خود کلیپ منتشرمیکنند. افرادی هم وجود دارند که در یک حوزه خاص متخصص بوده و در آن زمینه اقدام به تولید محتوای جذاب میکنند.
زمانی که مخاطبین شما افزایش یافت، فرصتهای درآمدی مانند تبلیغات سر راهتان قرار خواهد گرفت. موردی که در اینجا اهمیت دارد این است که فرد بلاگر باید اعتمادبهنفس خوبی داشته باشد و به راحتی با مخاطبین ارتباط بگیرد.
10)کوچینگ و خدمات مشاوره:
کوچینگ مهارتی است که در ان یک مربی یا مشاور با پیشنهاد دادن راهکار های مناسب به دیگران کمک می کند بهترین نتیجه را از قابلیت ها و توانمندی های خود داشته باشند. این راهنمایی و مشاوره میتواند راجع به هر موضوعی باشد؛ از سلامت و تناسب اندام فرد گرفته تا مسائل مالی و شغلی و کسبوکار و تحصیلی و فردی.
11) فروش انلاین محصولات:
اگر خودتان کالای خاصی تولید میکنید یا در شهر و منطقهٔ شما محصول خاصی پرطرفدار است، میتوانید آن را به شکل آنلاین بفروشید و پول خوبی کسب کنید. خوشبختانه، ویترینهای آنلاین شما برای فروش محصولات بسیار متنوع است!یکی از راههای فروش آنلاین محصولات این است که یک پیج اینستاگرام بزنید و محصولات خود را در آن تبلیغ کنید و بفروشید.
کلام پایانی
در نتیجه در دنیای اینترنت، همیشه یک شغل اینترنتی هست که منتظر شما باشد. مهم نیست در چه سن و سالی هستید، هیچوقت برای شروع یک کار جدید دیر نیست. چه بازنشستهای باشید که بهدنبال شغل اینترنتی در منزل است و چه دانشآموزی باشید که میخواهد برای خودش درآمدی کسب کند، این محیط هیچ محدودیتی جلوی پای شما نمیگذارد.
شرکت در دوره های مدیرتی میتواند به شما در دستیابی به مشتغل تینترنتی کمک زیاتدی کند. اگر مدیر هستید، ختما کارتان به اینترنت هم وابسته خواهد بود. یادگیری مهارتهای مختلف در زمینه بازاریابی اینتزنتی، میتواند باعث پیشرفت شغلی شما شود. جهت کسب اطلاعات بیشتز با مواران مجموعه در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید