4گروه اصلی در قیف فروش
4 گروه اصلی در قیف فروش:
پادکست کامل دسته های قیف فروش
هر قدر از هم که با دقت کمپین بازاریابی تان را هدف گیری کنید باز هم تمام مشتری های بالقوه که وارد غیر فروش شما میشوند خریداران واجد شرایط نخواهند بود.
در بیشتر اوقات حتی اگر نیمی از آن مشتریان بالقوه خریداران بالقوه باشند کارتان را عالی انجام داده اید.
در واقع کار اصلی مشتری یابی همین است غربال کردن مشتری های بالقوه که وارد قیف فروش شما می شوند، برای حذف کردن آنهایی که واجد شرایط خرید محصولاتتان نیستند.
با حذف کردن این دسته از مشتریان لازم نیز زمانتان را برای معرفی و ارائه محصول با آنها هدر بدهید.
در تمام کمپینهای بازاریابی خریدارانی که وارد قیف فروش شما می شوند به این چهار دسته تقسیم می شوند:
1-خریداران آماده خرید:
این افراد بهترین و با انگیزه ترین خریداران شما هستند این مشتریان بالقوه محصول شما را می خواهند به آن نیاز دارند میتوانند از آن بهره ببرند ،می توانند پول لازم برای خرید آن را پرداخت کنند و مهمتر از همه آمادگی دارند همین الان درباره خرید محصول شما تصمیم گیری کنند.
این گروه از خریداران هم مثل هر خریدار دیگر مشکلات خاصی دارند که می خواهند آن را برطرف کنند ولی چیزی که آنها را از دیگران جدا می کند این است که:
تصمیم شان را گرفته اند و میخواهند بلافاصله برای رفع آن مشکل کاری انجام دهند یعنی دیگر نمیخواهند صبر کنند و آماده عمل کردن اند.
2-خریداران قدرتمند:
بعد از گروه خریداران آماده خرید بهترین گروه خریداران محسوب می شوند .به عبارت دیگر با وجود این که خریداران قدرتمند تمایل زیادی به خرید محصول شما دارند ضروری نبودن خرید آن محصول موجب میشود حس کنند در موضوع قدرت قرار دارند و به همین دلیل تا زمانی که مغازه ها و فروشگاه های مختلف سر نزنند از همه جا قیمت نگیرند از پیدا کردن بهترین راه حل برای مشکل خود کاملا مطمئن نشوند چیزی نمیخرند.
با این حال این افراد مشتریان بالقوه فوق العاده ای هستند و علاوه بر آن تعداد آنها نسبت به خریداران آماده خرید بسیار بیشتر است.
3-مشتری نما های ترسناک :
مشتری نماها خطرناکترین مشتریان بالقوه هستند که وارد قیف فروش شما می شوند. چیزی که آنها را تا این حد خطرناک می کند این است که وانمود میکنند خریداران قدرتمند و طوری رفتار میکنند که انگار با واقعابه محصول شما علاقمندن در حالی که در واقع هیچ تمایلی به خرید از شما ندارند.
در حالی که به طور معمول باید در قیف فروش این افراد شناسایی و وجین شوند .
ضرری که این دسته از مشتریان ایجاد می کنند در دو سطح اتفاق می افتد:
اولین ضررشان این است که باعث می شوند زمان بسیار زیادی را برای نمایش و ارائه مفصل و کامل محصول هدر بدهید آن هم
برای مشتری بالقوه که هیچ تمایلی به خرید ندارد.
دومین زیان که از زیان اول مخرب تراست ، ایجاد سردرگمی و احساسی منفی در فروشنده های تازه کار می باشد که فروشنده از خودش می پرسد آیا اشتباهی از من سر زده؟
آیا معرفی محصول مشکلی داشته ؟و به اندازه کافی مشتری بالقوه را از نظر منطقی تحت تاثیر قرار نداده ام؟ یا از نظر اجساسی یا در آخر کار و در زمان مواجهه با بهانه ها و ایرادهای مشتری خرابکاری کرده ام؟
با این حال این مشتریان بالقوه در تمام طول مسیر خود را علاقمند نشان می دهند و تا لحظه آخر یکی پس از دیگری
سیگنالهایی را به فروشندارسال میکنند که نشاندهنده تمایل آنها برای خرید است ولی در نهایت چیزی نمیخرند.
4-اشتباهی ها
این ها افرادی هستند که به اشتباه به سمت شما کشیده شده اند.آنها در اصل به قیف فروش ما تعلق ندارند شاید اشتباهی روی نام سایت کلیک کرده اند، اشتباهی در محل کسب و کار شما ظاهر شده اند، یا توسط فرد دیگری به قیف فروش شما کشیده شده اند.
در هر صورت وجه مشترک تمام اشتباهی ها در وهله اول این است که هیچ تمایلی به ورود به قیف فروش شما ندارند بنابراین شما هیچ شانسی برای فروش به آنها ندارید.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
متن زیبا برای تبلیغ مشاور املاک (شعار تبلیغاتی برای مشاور املاک)
336 بازدید
-
جملات کلیدی مشاور املاک در مقابل مشتری
1.22k بازدید
-
تفاوت MBA و DBA و BBA (فرق MBA و DBA چیست؟)
904 بازدید
-
مدرک mba برای مهاجرت (اعتبار + کاربردها + نحوه دریافت)
1.41k بازدید
-
تکنیک های طراحی مدل کسب و کار
411 بازدید
-
اعتبار مدرک DBA در ایران
505 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید