صفر تا صد راه اندازی باشگاه ورزشی
صفر تا صد راه اندازی باشگاه ورزشی؟
امروزه افراد زیادی به دلیل اضافه وزن، دردهای متداول، افسردگی و… به باشگاههای بدنسازی مراجعه میکنند، زیرا ورزش کردن سلامت روحی و جسمی انسان را در پی دارد. همچنین افرادی که در ورزش تبحر و تجربه دارند، برای تاسیس باشگاههای بدنسازی وارد عمل میشوند. در این مقاله قصد داریم تا شما را با مراحل تاسیس و چگونگی راه اندازی باشگاه بدنسازی آشنا کنیم.
شرکت در دوره های مدیریت، علی الخصوص برای باشگاه ورزشی، کمک میکند تا با استراتژیکهای بیشتری برای توسعه فعالیت خود آشنا شوید.
1)گرفتن کارت مربیگری:
ثبت نام در کلاس های مربیگری بدنسازی نیازی به پیش زمینه خاصی ندارد. شما به عنوان یک فرد آماتور می توانید با اطلاع از زمان برگزاری ثبت کلاس های مربیگری بدنسازی که هر ساله توسط فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام هر استان اطلاع رسانی می شود، برای نامم نویسی خود اقدام کنید.
به همین منظور شما می توانید با مراجعه به این فدراسیون در شهر محل سکونت خود، از تاریخ شروع کلاس ها و مدارک لازم برای ثبت نام اطلاع حاصل کنید.
اگر شخصی کارت مربیگری تاریخ دار و یا لیسانس رشته تربیت بدنی یا مدرک بیشتری در این رشته داشته باشد، نیازی به طی کردن دروس عمومی ندارد. می تواند مدرک خود را به جای قبولی دروس عمومی به هیئت بدنسازی تحویل دهد و برای کلاس های تخصصی ثبت نام کنند.
باید اشاره کنیم که شرط سنی ثبت نام در کلاس ها حداقل بیست سال و حداکثر شصت سال می باشد. برای ثبت نام در رشته MBA ورزشی، میتوانید همین الان اقدام کنید.
دریافت مشاوره تخصصی رایگان
اگر در رابطه با این دوره یا آموزش نیاز به اطلاعات بیشتری دارید این فرم را ارسال کنید تا مشاوران ما با شما ارتباط بگیرند.
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
2)دریافت مجوز برای تاسیس باشگاه:
یکی از ضروریترین نکات مورد بررسی دریافت مجوز میباشد که باید به صورت جدی پیگیری شود. همچنین باید به چگونگی ارائه رشتههای ورزشی و انتخاب همکار نیز توجه داشت. سعی کنید رشتههای ورزشی را با در نظر داشتن تقاضای جامعه انتخاب کرده و از مربیان خوب برای هر رشته درخواست همکاری کنید.
شرایط مورد نیاز برای دریافت مجوز
1-متدین و داراي التزام عملی به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور
2-اعتقاد به نظام جمهوري اسلامی ایران و قانون اساسی
3-نداشتن هر گونه سابقه سوء در امور سیاسی، اعتقادي، اخلاقی و محکومیتهاي مؤثر
4-داشتن توان تأمین فضا و امکانات لازم متناسب با رشته یا رشته هاي ورزشی مورد تقاضا مطابق دستورالعمل اختصاصی رشته هاي مورد درخواست
5-دارابودن مالکیت بر اعیانی یا منافع مکان باشگاه
6-نداشتن هرگونه اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان و بیماري مسري
7-دارا بودن وضعیت نظام وظیفه عمومی در مورد آقایان
مدارک لازم:
- تصویر کارت ملی
- تصویر سند مالکیت
- تصویر شناسنامه
- عکس پرسنلی
- تصویر کارت نظام وظیفه
- تصویر اجاره نامه
- گواهی عدم سوءپیشینه کیفری
- آگهی روزنامه رسمی متقاضی
- تصویر گواهی عدم اعتیاد
- تصویر کارت مربی حداقل یک نفر
3) مقدار سرمایه لازم:
تعیین هزینه دقیق ساخت یک باشگاه ورزشی باید با برنامه ریزی و تعیین برنامه کاری پیش برود. در راه اندازی باشگاه ورزشی دو نوع سناریو پیش روی شماست تا هزینه تاسیس باشگاه ورزشی شما را تعیین کند.
سناریوی اول:
ساخت و ساز: اگر زمین دارید و میخواهید باشگاه ورزشی خود را در ملکتان راه اندازی کنید؛ مسلما نیاز به صرف هزینههای بسیار زیادی برای شروع کار دارید. البته میتوانید از وام برای تاسیس باشگاه ورزشی خود استفاده کنید. قبل از اقدام به گرفتن وام، هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی خود را در نظر بگیرید.
سناریوی دوم :
هزینه راه اندازی باشگاه ورزشی در مکان اجارهای، میتواند کمتر باشد. در این صورت هزینههای اولیه بسیار کاهش پیدا میکند. شما تنها با تهیه تجهیزات میتوانید کار خود را شروع کنید. شما از طریق درآمد باشگاه بدنسازی یا باشگاه ورزشی، میتوانید هزینه اجارهها را پرداخت نمایید.
در این خصوص باید گفت سرمایه اولیه و اندازه این مبلغ به محل تاسیس، متراژ باشگاه، تجهیزات و امکانات مربوط است. به طور کلی بودجه مورد نیاز برای در نظر گرفتن هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی یا ورزشی، بین 200 میلیون تا 1 میلیارد تومان برآورد شده است. لازم به ذکر است برخی از صاحبان سالنهای بدنسازی سعی میکنند با خرید تجهیزات دستدوم هزینههای خود را کاهش دهند.
4)جمعیت و ضریب سنی:
باید مطمئن شوید شهری که در آن هستید از نظر جمعیت پاسخگوی باشگاه شما باشد وگرنه خیلی زود در این راه شکست میخورید. بیشترین تعداد افرادی که اقدام له ثبت نام میکنند، اکثرا بین 18 تا 30 سال سن دارند. پس باید فضای باشگاه رو با توجه به روحیات آنها، دیزاین کنید تا جذب بیشتری داشته باشید.
5)بررسی رقبا:
اگر قصد دارید در شهر کوچکی باشگاه تاسیس کنید، باید ابتدا وضعیت رقبا را بررسی کنید. اگر در یک شهر کوچک، تعدادی باشگاه قبل از شما فعالیت داشته باشند، تاسیس باشگاه جدید یک ریسک بزرگ است. ورزشکارانی که بر اساس جمعیت روی آنها حساب کردهاید، قبلا جذب باشگاههای دیگری شدهاند. بنابراین شما برای جذب ورزشکاران جدید دچار چالش خواهید شد.
6)تبلیغات:
برای معرفی باشگاه خود به مخاطبان نیاز به تبلیغات دارید؛ زیرا از کارهای ساده و کم هزینه ای است که سود سرشاری ایجاد میکند. استفاده از بنرها و تراکت های تبلیغاتی، که ابتدایی ترین شیوه تبلیغاتی است و یا استفاده از فضاهای مجازی مثل اینستاگرام، تلگرام و… . درج آگهی در روزنامه های پرخواننده یکی از بهترین شیوه های تبلیغات است.
در کل هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی یا ورزشی کمی بالا بوده؛ اما میتواند یکی از شغلهای پردرآمد باشد. به خصوص که روز به روز بر تعداد افرادی که می خواهند به تناسب اندام برسند، بیشتر می شود. به این ترتیب اگر شما دستی بر ورزش دارید و می توانید از عهده هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی یا ورزشی برآیید، حتما به این شغل توجه ویژهای داشته باشید.
برای راه اندازی یک کسب و کار در زمینه های مختلف ورزشی نیاز به یادگیری دارید که مرکز دوره های مدیریتی، دوره جامع مدیریت ورزشی را به شما پیشنهاد میکند. شما با شرکت در این دوره 0 تا 100 حوزه ورزش را بشناسید تا مسیر شما برای رسیدن به اهدافتان آسانتر شود.
5 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام و عرض خدا قوت
باشگاه اگر برای افراد خاص(مثلا فقط افراد یک سازمان یا اداره) تاسیس شود نیاز به اخذ مجوز از دولت است؟
اگر در قانون ماده و تبصره یی در این مورد اومده، لطفاً بفرمایید.
متشکرم
سلام . باشگاهی ازم کارت مربیگری رو میخواد که دارای مجوز باشه اونجا
سوالم اینه که اولا چه مشکلات احتمالی ممکنه برام پیش بیاره و اینکه آیا دادن کارت مربیگری به ایشون رو باید قرار دادی ببندیم ؟ یعنی من هم میتونم تو درامد باشگاه سهیم باشم یا خیر ؟
ما کارت مربیگری نداریم ولی دوره مدیریت ورزشی داریم
دوره mba ورزشی برای ماه آینده از چه تاریخی شروع میشه ؟
لطفا تماس بگیرید 02188936505